Ανακαινίσεις - Επισκευές: 210 8326689

  Οικονομική ανακαίνιση μπάνιου Οικονομική ανακαίνιση μπάνιου

  Οικονομική ανακαίνιση μπάνιου, ναι
  Πρόχειρη ανακαίνιση μπάνιου, όχι
  Εγγυημένη οικονομική ανακαίνιση μπάνιου με πολύ καλό συνεργείο.

  Για μια καλά σχεδιασμένη οικονομική ανακαίνιση μπάνιου επικοινωνήστε μαζί μου στο 6931666426, 210 2014209, Βασίλης Καπουράνης.

  Για να μπορέσουμε να επιτύχουμε μια οικονομική ανακαίνιση μπάνιου θα πρέπει να επιλέξουμε είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ μπάνιου, και μπαταρίες, τις οικονομικές σειρές τους.
  Οι οικονομικές σειρές επώνυμων προϊόντων είναι πολύ καλές και πληρούν τις προδιαγραφές, καλής ποιότητας και καλής λειτουργίας.

  Ακόμα και για τα πλακάκια μπάνιου, υπάρχουν πολύ καλά πλακάκια τα οποία η εταιρεία βγάζει κάποια μοντέλα εκτός παραγωγής ή και ακόμα πλακάκια που είναι βήτα διαλογής. Στα πλακάκια βήτα διαλογής μπορεί να γίνει μια επιλογή και να ξεχωριστούν τα καλά πλακάκια.

  Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να προμηθευθείτε, πολύ καλά επώνυμα προϊόντα από τις οικονομικές σειρές τους, τα οποία θα είναι πολύ όμορφα αλλά πληρούν και τις προδιαγραφές, καθώς και διαθέτουν εγγύηση.

  Διαβάστηκε 1813 φορές
  (26 ψήφοι)
  Ανακαινίσεις σπιτιών - Ανακαινίσεις σπιτιών επαγγελματικών χώρων, Καπουράνης Βασίλης
  Εγγύηση εργασιών στις ανακαινίσεις μπάνιου

  24 7 service

  Η εταιρεία μας δέχεται πληρωμή μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών VISA MASTERCARD MAESTRO AMERICAN EXRESS.

  Ανακαινίσεις Καπουράνης

  Το συνεργείο ανακινήσεων Καπουράνης προτείνει διάφορα πακέτα ανακαίνισης, τα οποία μπορούν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Σας προτείνουμε τα καλύτερα υλικά σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα εργασία μας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, το οποίο αποτελείτε από Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς. Θα χαρούμε μαζί να βρούμε την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Πελάτες μας στις ανακαινίσεις και επισκευές:

  Πελάτες μας στις ανακαινίσεις και επισκευές:

  Ευχαριστούμε τους αγαπημένους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους, με την άριστη ποιότητα εργασιών μας
  GOODY'S BURGER HOUSE, ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ, Hondos Center, ΕΛΤΑ, Golden Sandwich, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗ, Αναψυκτήριο ΚΟΡΥΦΗ, Συνεταιρισμός Τράπεζα Ελλάδος, b..eat
  eltagoldengoldengoodyshondosthanasivenetibeat food

  Επικοινωνηστε μαζι μας

  Διεύθυνση : Νιρβάνα 34, Πατήσια, Τ.Κ. 11145, Αθήνα, Αττική

  © 2016 anakainiseis-kapouranis.gr. All Rights Reserved.