Ανακαινίσεις - Επισκευές: 210 8326689

  Κλασική ανακαίνιση μπάνιου Κλασική ανακαίνιση μπάνιου

  Αν το σπίτι σας είναι έχει κλασικό στυλ τότε θα πρέπει να έχετε και ένα μπάνιο σε κλασικό στυλ. Αλλά ίσως και μόνον να θέλετε να προσθέσετε κάποιες πινελιές κλασικού στυλ σtο μπάνιο σας.
  Όποιος και να είναι ο λόγος, ο κλασικός σχεδιασμός του μπάνιου γίνετε μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο δημοφιλής και όλο και περισσότεροι άνθρωποι σχεδιάζουν κλασικά το μπάνιο τους σύμφωνα με αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

  Το πιο σημαντικό σημείο στο σχεδιασμός ενός κλασικού μπάνιου είναι ο συνδυασμός χρωμάτων. Μπορείτε να επιτύχετε παραδοσιακό σχεδιασμό προσθέτοντας στοιχεία από μπρούτζο, χαλκό και ξύλο. Έπιπλο μπάνιου με χάλκινες λαβές, ξύλινα ντουλάπια, η ακόμα και με μάρμαρο στην επιφάνεια, στο τραπέζι και στον χώρο, μπορεί να άρει το μπάνιο σας στο επόμενο επίπεδο. Ακόμα τα αγάλματα και τα αγγεία καθώς και παραδοσιακά αντικείμενα δίνουν και αυτά περισσότερο κλασικό χρώμα.
  Ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αλλάξουμε τα πλακάκια του μπάνιου και να έχουν περισσότερο κλασσική άποψη όπως είναι να πλακάκια μαρμάρου.

  Επικοινωνήστε τώρα μαζί μου στο 6931666426, 210 2014209, Βασίλης Καπουράνης για να σας κάνω την οικονομική προσφορά μου.

  Εγώ θα σας δώσω τις όμορφες, οικονομικές ιδέες που χρειάζεστε, θα δω τον χώρο, θα συζητήσω μαζί σας και θα βρούμε την καλύτερη λύση.

  Σας παρέχω:

  • Όλα τα συνεργεία που θα χρειαστούν
  • Εγγύηση εργασιών
  • Εγγύηση προϊόντων (εργοστασίων)
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας
  • Τεχνική εξυπηρέτηση εφόρου ζωής
  • Οικονομική τιμή

   

  Διαβάστηκε 1460 φορές

  Σχετικά Άρθρα

  Ανακαινίσεις σπιτιών - Ανακαινίσεις σπιτιών επαγγελματικών χώρων, Καπουράνης Βασίλης
  Εγγύηση εργασιών στις ανακαινίσεις μπάνιου

  24 7 service

  Η εταιρεία μας δέχεται πληρωμή μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών VISA MASTERCARD MAESTRO AMERICAN EXRESS.

  Ανακαινίσεις Καπουράνης

  Το συνεργείο ανακινήσεων Καπουράνης προτείνει διάφορα πακέτα ανακαίνισης, τα οποία μπορούν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Σας προτείνουμε τα καλύτερα υλικά σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα εργασία μας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, το οποίο αποτελείτε από Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς. Θα χαρούμε μαζί να βρούμε την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Πελάτες μας στις ανακαινίσεις και επισκευές:

  Πελάτες μας στις ανακαινίσεις και επισκευές:

  Ευχαριστούμε τους αγαπημένους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους, με την άριστη ποιότητα εργασιών μας
  GOODY'S BURGER HOUSE, ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ, Hondos Center, ΕΛΤΑ, Golden Sandwich, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗ, Αναψυκτήριο ΚΟΡΥΦΗ, Συνεταιρισμός Τράπεζα Ελλάδος, b..eat
  eltagoldengoldengoodyshondosthanasivenetibeat food

  Επικοινωνηστε μαζι μας

  Διεύθυνση : Νιρβάνα 34, Πατήσια, Τ.Κ. 11145, Αθήνα, Αττική

  © 2016 anakainiseis-kapouranis.gr. All Rights Reserved.