Ανακαινίσεις - Επισκευές: 210 8326689

  Ανακαίνιση μπάνιου Ανακαίνιση μπάνιου

  Σκέφτεστε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας?
  Σκέφτεστε με την ανακίνηση αυτή να δώσετε νέα διάθεση στην καθημερινότητα σας?
  Σκέφτεστε να ανακαινίσετε τον χώρο του μπάνιου, να τον διαμορφώσετε να τον κάνετε περισσότερο ευρύχωρο και λειτουργικό?

  Επικοινωνήστε τώρα μαζί μου στο 6931666426, 210 2014209, Βασίλης Καπουράνης για να επισκευτώ τον χώρο σας δωρεάν και να σας δώσω τις καλύτερες ιδέες και λύσεις, καθώς και την οικονομική μου προσφορά για την ανακάινιση του μπάνιου σας.

  Μία ανακίνηση μπάνιου μπορεί να είναι μικρή ή ολική.
  Ανάλογα με τα αποτελέσματα που θέλουμε μπορούμε να δώσουμε στον μπάνιο σας μοντέρνο, κλασικό, πολυτελές στυλ ή απλοϊκό και λειτουργικό.

  Υδραυλικές εγκαταστάσεις

  Σε μια ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να χρειαστεί να αλλαχτούν οι υδραυλικές εγκαταστάσεις.
  Με αυτό τον τρόπο θα πετύχουμε μια νέα αναδιαμόρφωση του χώρου (εφόσον αυτό είναι το ζητούμενο) αλλά και θα εφοδιάσουμε τον χώρο με νέα οικολογικά υδραυλικά υλικά (σωληνώσεις κλπ) που θα είναι υγιείς για τον οργανισμό μας.
  Όπως και να έχει αν η οικοδομή σας είναι παλαιά, μην διστάσετε και αλλάξτε τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, διότι πιθανών να υπάρχους σωληνώσεις σκουριασμένες, από κακό υλικό κατασκευή που να προκαλεί βλάβες στην υγεία του οργανισμού μας, αλλά και να υπάρχουν κακοτεχνίες οι οποίες από μόνες τους να προκαλούν κακή λειτουργία.

  Πλακάκια και τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου

  Για το μπάνιο μας τα πλακάκια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, να είναι όμορφα και να αντιπροσωπεύουν την διάθεση και τον χαρακτήρα μας.
  Στο μπάνιο τοποθετούμε πλακάκια στο δάπεδο αλλά και στον τοίχο.
  Θα προσέξουμε να είναι καλής ποιότητας και να τοποθετηθούν σωστά με καλής ποιότητας κόλλα και υλικά.
  Διαθέτουμε πολύ καλό συνεργείο τοποθέτησης πλακιδίων αλλά και μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με πολύ καλά πλακάκια σε πολύ καλή τιμή, εφόσον μας το ζητήσετε.

  Είδη υγιεινής

  Είναι σημαντικό και απαραίτητο με κάθε ανακαίνιση μπάνιου να αλλάξουμε τα είδη υγιεινής.
  Η επιλογή που θα κάνουμε θα πρέπει να είναι ανάλογη με το στυλ που θέλουμε να δώσουμε στο μπάνιο μας, να επιλέξουμε νέα προϊόντα, νέας τεχνολογίας, οικολογικά, με εγγύηση καλής λειτουργία από το εργοστάσιο κατασκευής, να έχουν πολύ καλό μηχανισμό και να είναι καλή η τιμή αγοράς τους.
  Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε είδη υγιεινής, εφόσον μας το ζητήσετε και να σας τα προμηθεύσουμε στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

  Συνεργεία ανακαίνισης μπάνιου

  Σε μια ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να χρειαστεί να έρθω μόνος μου και να την διεκπεραιώσω, αλλά ανάλογα με την ανάγκη, διαθέτω και όλα τα συνεργεία που θα χρειαστούν.
  Εγώ και οι συνεργάτες μου διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, αγαπούμε την δουλειά μας, είμαστε φιλικοί , προσεκτικοί, σας λύνουμε όλες τις απορίες που έχετε, σας ενημερώσουμε για την πορεία των εργασιών μας και αφήνουμε τον χώρο καθαρό και περιποιημένο.

  Εγγύηση εργασιών

  Σε κάθε εργασία μας δίνουμε εγγύηση εργασιών και καλής λειτουργίας αλλά και επισκευή εφόσον αυτό θα χρειαστεί.

  Διαβάστηκε 1676 φορές

  Σχετικά Άρθρα

  Ανακαινίσεις σπιτιών - Ανακαινίσεις σπιτιών επαγγελματικών χώρων, Καπουράνης Βασίλης
  Εγγύηση εργασιών στις ανακαινίσεις μπάνιου

  24 7 service

  Η εταιρεία μας δέχεται πληρωμή μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών VISA MASTERCARD MAESTRO AMERICAN EXRESS.

  Ανακαινίσεις Καπουράνης

  Το συνεργείο ανακινήσεων Καπουράνης προτείνει διάφορα πακέτα ανακαίνισης, τα οποία μπορούν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Σας προτείνουμε τα καλύτερα υλικά σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα εργασία μας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, το οποίο αποτελείτε από Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς. Θα χαρούμε μαζί να βρούμε την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Πελάτες μας στις ανακαινίσεις και επισκευές:

  Πελάτες μας στις ανακαινίσεις και επισκευές:

  Ευχαριστούμε τους αγαπημένους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους, με την άριστη ποιότητα εργασιών μας
  GOODY'S BURGER HOUSE, ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ, Hondos Center, ΕΛΤΑ, Golden Sandwich, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗ, Αναψυκτήριο ΚΟΡΥΦΗ, Συνεταιρισμός Τράπεζα Ελλάδος, b..eat
  eltagoldengoldengoodyshondosthanasivenetibeat food

  Επικοινωνηστε μαζι μας

  Διεύθυνση : Νιρβάνα 34, Πατήσια, Τ.Κ. 11145, Αθήνα, Αττική

  © 2016 anakainiseis-kapouranis.gr. All Rights Reserved.