Ανακαινίσεις - Επισκευές: 210 8326689

  Ανακαίνιση παραδοσιακών σπιτιών

  Ανακαίνιση παραδοσιακών σπιτιών - Βασίλης Καπουράνης

  Ανακατασκευή Πέτρινων σπιτιών. Ανακατασκευή παραδοσιακών σπιτιών. Ανακατασκευή παλαιών σπιτιών. Ανακαινίσεις πέτρινων σπιτιών με διακόσμηση εσωτερικών χώρων και εξωτερικών χώρων.


  Μια παραδοσιακή κατοικία χρειάζεται τις επισκευές της αλλά και την ανανέωση της.
  Όλες οι εργασίες θα πρέπει να γίνουν με σεβασμό στην παράδοση και την αρχιτεκτονική, με βασικά στοιχεία την πέτρα και το ξύλο.
  Όλα τα σημεία της πέτρας και του ξύλου θα πρέπει να επιδιορθωθούν και να αντικατασταθούν και να γίνουν ακόμα περισσότερο σταθερά και όμορφα στον χρόνο.
  Η σύγχρονη τεχνολογία και γνώση είναι σύμμαχος και θα βοηθήσει για να γίνει το οικοδόμημα, σταθερό, όμορφο, οικολογικό και να κρατήσει την αξία του.

  Με σεβασμό στην παράδοση και την τέχνη της οικίας για κάθε ανακαίνιση παλαιού και παραδοσιακού σπιτιού επικοινωνήστε μαζί μου στο 6931666426, 210 2014209, Βασίλης Καπουράνης.

  Διαβάστηκε 1589 φορές
  (11 ψήφοι)
  Ανακαινίσεις σπιτιών - Ανακαινίσεις σπιτιών επαγγελματικών χώρων, Καπουράνης Βασίλης
  Εγγύηση εργασιών στις ανακαινίσεις μπάνιου

  24 7 service

  Η εταιρεία μας δέχεται πληρωμή μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών VISA MASTERCARD MAESTRO AMERICAN EXRESS.

  Ανακαινίσεις Καπουράνης

  Το συνεργείο ανακινήσεων Καπουράνης προτείνει διάφορα πακέτα ανακαίνισης, τα οποία μπορούν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Σας προτείνουμε τα καλύτερα υλικά σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα εργασία μας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, το οποίο αποτελείτε από Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς. Θα χαρούμε μαζί να βρούμε την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Πελάτες μας στις ανακαινίσεις και επισκευές:

  Πελάτες μας στις ανακαινίσεις και επισκευές:

  Ευχαριστούμε τους αγαπημένους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους, με την άριστη ποιότητα εργασιών μας
  GOODY'S BURGER HOUSE, ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ, Hondos Center, ΕΛΤΑ, Golden Sandwich, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗ, Αναψυκτήριο ΚΟΡΥΦΗ, Συνεταιρισμός Τράπεζα Ελλάδος, b..eat
  eltagoldengoldengoodyshondosthanasivenetibeat food

  Επικοινωνηστε μαζι μας

  Διεύθυνση : Νιρβάνα 34, Πατήσια, Τ.Κ. 11145, Αθήνα, Αττική

  © 2016 anakainiseis-kapouranis.gr. All Rights Reserved.