Ανακαινίσεις-Επισκευές: 210 8326689-210 2014209

  Συνεργείο ανακαινίσεων

  Συνεργείο ανακαινίσεων

  Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες ανακαίνισης και επισκευών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους με στόχο μας την ικανοποίηση των πελατών μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι εργασίες μας πραγματοποιούνται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό με τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα και τα καλύτερα οικολογικά υλικά.

  Για την ανακαίνιση σας επικοινωνήστε:

  210 2014209

   

  Πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας

  Πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας

  Συνδυάζουμε, ποιότητα κατασκευής, εξειδικευμένες γνώσεις και τις χαμηλές τιμές για να σας παρέχουμε υπηρεσίες καλύτερες από τους ανταγωνιστές μας.
  Επαγγελματικές προδιαγραφές

  Επαγγελματικές προδιαγραφές

  Η εργασία μας περιλαμβάνει μία σειρά από προσεκτικά βήματα και επικεντρωνόμαστε γύρω από ένα πρόγραμμα, εμμένουμε στην τελειότητα και την λεπτομέρεια.
   
  Πρόγραμμα ανακαίνισης

  Πρόγραμμα ανακαίνισης

  Έχουμε την εμπειρία, το ειδικευμένο προσωπικό, τα υλικά και τα εργαλεία για να εκτελέσουμε το έργο σας ομαλά. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι μια εργασία θα γίνει στον χρόνο της.
  Σχεδιαστικό πρόγραμμα 3D

  Σχεδιαστικό πρόγραμμα 3D

  Διαθέτουμε σχεδιαστικό πρόγραμμα 3D για τρισδιάστατη απεικόνιση του χώρου. Μέσα από αυτή την υπηρεσία μπορούμε να δημιουργήσουμε το τέλειο σχέδιο για ένα ολόκληρο έργο στον υπολογιστή, παρέχοντας την δυνατότητα σε εσάς και στα τεχνικά συνεργεία να δουν το αποτέλεσμα της εμφάνισης του χώρου τους πριν την υλοποίησή του.
   
  Οικολογία και οικονομία

  Οικολογία και οικονομία

  Χρησιμοποιούμε την σημερινή τεχνολογία τις γνώσεις και τα προϊόντα για να κατασκευάσουμε και να αναπτύξουμε χώρους οικολογικούς για το περιβάλλον, την υγεία σας, για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.
  Άριστα υλικά

  Άριστα υλικά

  Έχουμε την εμπειρία ύστερα από τόσα χρόνια να επιλέγουμε τα καλύτερα και τα οικολογικά υλικά, κατάλληλα για τις δικές σας ανάγκες.
   

  anakainiseis mpaniou

  Εγγύηση εργασιών στις ανακαινίσεις μπάνιου

  24 7 service

  Η εταιρεία μας δέχεται πληρωμή μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών VISA MASTERCARD MAESTRO AMERICAN EXRESS.

  Ανακαινίσεις Καπουράνης

  Το συνεργείο ανακινήσεων Καπουράνης προτείνει διάφορα πακέτα ανακαίνισης, τα οποία μπορούν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Σας προτείνουμε τα καλύτερα υλικά σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα εργασία μας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, το οποίο αποτελείτε από Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς. Θα χαρούμε μαζί να βρούμε την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Πελάτες μας στις ανακαινίσεις και επισκευές:

  Πελάτες μας στις ανακαινίσεις και επισκευές:

  Ευχαριστούμε τους αγαπημένους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους, με την άριστη ποιότητα εργασιών μας
  GOODY'S BURGER HOUSE, ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ, Hondos Center, ΕΛΤΑ, Golden Sandwich, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗ, Αναψυκτήριο ΚΟΡΥΦΗ, Συνεταιρισμός Τράπεζα Ελλάδος, b..eat
  eltagoldengoldengoodyshondosthanasivenetibeat food

  Επικοινωνηστε μαζι μας

  Διεύθυνση : Νιρβάνα 34, Πατήσια,Τ.Κ.11145, Αθήνα, Αττική

  © 2016 anakainiseis-kapouranis.gr. All Rights Reserved.